Слънчевата и талантлива Ажда Чаушева, която събра редица български звезди в помощ на учителя Милен Зайков, в момента е на благотворителния базар в ДНА. В 18:00ч. започва и концертът в помощ на мъжа, който се нуждае от спешна трансплантация на бъбрек. Историята на Милен, който е баща на близнаци, трогна бургазлии и сърцето на певицата Ажда Чаушева.

„Операцията на Милен е на стойност 35 000 долара, като са необходими и 6 000 евро за изследване на донора и самия Милен. Към момента от различни инициативи сме събрали 45 000лв. Надяваме се бързо да съберем необходимата сума и да помогнем на Милен да се върне към нормалния си живот”, каза за БургасИНФО Ажда Чаушева. Красивата певица, която е дъщеря на музикалната легенда Мустафа Чаушев, е успяла да убеди много свои колеги не само да участват в концерта, но и в базара.

На щандовете в ДНА в момента посетителите могат да купят хенд мейд бижута, изработени от самата Ваня Щерева. Участват и дами с ръчно изработени сладкиши и великденски украси. Сладкарски бутик „Креми” също подкрепя инициативата.

Базар се организира и онлай във фейсбук.

„Орлин Павлов дари тениска от филма с негово участие „Нокаут”, която разиграваме онлайн”, каза още Ажда. Фейсбук групите, в които можете да помогнете на Милен са Надежда за Милен.

Ако искате и вие да помогнете на Милен, не пропсукайте концерта в 18часа. Билетът е на цена от 8лв. На сцената на ДНА ще излязат Ажда Чаушева, Мустафа Чаушев, Захари Чернев, Георги Дюлгеров, ТФ „Дюн”, ТФ „Калиопе Денс”, ДФТА „Радост” към ЦПЛР и ансамбъл „Никола Гинов”, ДФФ „Шарени Гайтани” И „Трепетлика” към ЦПЛР, театрална школа „Детско Царство” към ЦПЛР, Захари Чернев, квартет цигулки, вокалисти от клуб „Сезони”, вокалисти от ВФ„Точно Време”, ВФ „Морски Песъчинки”.