Айтозлии в стрес след покана от „Свидетели на Йехова“ за сбирка в... Пенсионерския клуб. Вижте отговора на Общината

img

„Свидетелите на Йехова“ са плъзнали в Айтос и раздават тези покани по домовете, които стреснаха хората. В текста се казва: „Каним Ви да чествате заедно с нас ежегодното възпоменание на смъртта на Исус Христос“, като мястото е посочено – ул. „Станционна“ 46, Пенсионерския клуб. Това буквално втрещи местни жители.

„Кой е разрешил провеждането на тази среща в Клуба на пенсионера?! Секта, която е опасна и няма нищо общо с православната вяра трябва да бъде преследвана от закона!

Надявам се органите да вземат необходимите мерки! Единствено и само БЪЛГАРСКАТА ПРАВОСЛАВНА ЦЪРКВА е тази, която проповядва словото Божие!“, реагира Галина Димитрова, която е известна в Айтос с будните си реакции по обществени теми.

Така и не стана ясно защо в поканата е оповестен именно Пенсионерския клуб като място на сбирката и дали ще бъдат предприети мерки. "Ясно пише - Пенсионерския клуб", каза Димитрова пред БургасИНФО.

„Община Айтос уведомява гражданите, че в Общинска администрация не е постъпвало искане и не е издавано разрешение за ползването на Пенсионерския клуб на ул. "Станционна" 44 от други организации. С договор, помещението - общинска собственост е предоставено за безвъзмездно ползване единствено и само за дейността на Клуба на пенсионерите- Айтос.“, отговориха от Община Айтос.

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

Масово плажуване до сарая в парк "Росенец"

Мъж по памперс избяга от реанимацията в УМБАЛ Бургас

Битката на Жана за 11 годишния Борислав