Национално младежко обединение стъпи с официален клон в гр. Стара Загора. Към семейството на Национално Сдружение „Младежки Глас“ се присъедини още един областен град от България. На събитието присъстваха националния лидер на сдружението Тодор Йосифов, областните председатели на клон София - Димитър Панчев, на клон Пловдив – Борис Вълев и на община Раковски – Рангел Матански.

„Нашето семейство на младите се разраства всяка година. Горд съм с екипа си, те реализират всяка една цел. Пожелавам на областния председател на Стара Загора Пламена Петкова една успешна година в полза на младото общество. Младите хора сме най-важния актив на една държава, да подкрепяме добрите идеи е една от основните цели в сдружението. Разрастването на най-мащабната младежка организация в България тече с пълни сили” каза Тодор Йосифов – националния председател.

Официалното откриване на клона беше уважено от представители на НПО сектора в града, общественици, институции и част от националното ръководство на НС „Младежки Глас”. По време на събитието се присъединиха и нови членове към организацията, които получиха на място своите членски карти.

„Откриването на новия клон в Стара Загора ни дава мотивация за активна работа в полза на младите хора тук. Очаквайте редица събития за подобряване на квалификацията, личностно развитие, кръгли маси и споразумения за сътрудничество през следващите месеци” каза Пламена Петкова – областен председател за Стара Загора.

Повече информация за предстоящите събития можете да намерите на официалната страница на НС „Младежки Глас’ и в социалните мрежи.