Концерт и благотворителен базар в подкрепа на Милен Зайков (виж ТУК), български учител и баща на две деца, ще се проведе на 22 март от 18.00 часа във Военния клуб в Бургас. В събитието вече са заявили своето участие певицата АЖДА ЧАУШЕВА, която е Главната организаторка на Благотворителните търгове и помощи и на Групата във Фейсбук "Помощ за Милен", Мустафа Чаушев, Захари Чернев, Георги Дюлгеров, ТФ „Дюн”, ТФ „Калиопе Денс”, ДФТА „Радост” към ЦПЛР И ансамбъл „Никола Гинов”, ДФФ „Шарени Гайтани” И „Трепетлика” към ЦПЛР, театрална школа „Детско Царство” към ЦПЛР, Захари Чернев, квартет цигулки, вокалисти от клуб „Сезони”, вокалисти от ВФ„Точно Време”, ВФ „Морски Песъчинки”.

Билетът е 8 лева от касата на НХК.

От 16.00 часа е ще започне благотворителен базар, в който се включват Ирина Флорин, Добромир Банев, Ваня Щерева, Орлин Павлов, Мая Нешкова.

Организатор на концерта е Атанасия Петрова от Център за подкрепа и личностно развитие - Бургас с много нейни приятели.

Зов за помощ: Баща на близнаци от Бургас се нуждае спешно от трансплантация на бъбрек, ето как да помогнете

За един месец Ажда със своите приятели успя да събере 40 хиляди евро за операцията в Берлин на малката Натали. Сега помага за трансплантацията на Милен в Истанбулска университетска болница. А на 9 март възпитаниците на Атанасия Петрова ще очакват още добри хора в първия благотворителен концерт за Милен от 18.00 в Казиното.