Милен си отива при баба вкъщи в центъра на Бургас, нямало опасност пак да се прави на Мария

img

38-годишният бургазлия Милен Стойчев си отива при баба вкъщи, след като Районният съд промени днес мярката му за неотклонение от задържане под стража в домашен арест. Сред основните мотиви на съда беше, че лаптопа му е иззет и че няма достъп до банкови сметки. Така на практика той няма как пак да се представя като Мария в социалните мрежи и да иска пари.

Съдът взе предвид, че обвинението е за тежко умишлено престъпление. Има 26 разпита на нови свидетели, които потвърждават извода за съпричастността му към престъплението. Всички свидетели разказват за Мария и месинджъра и че са превеждали пари. От друга страна само тежестта на обвинението не е достатъчна за продължителното му задържане, отчете съдът. Милен не е осъждан, съдействал е за разкриване на престъплението, което не включва физическо насилие. Задържан е 80 дни, нямалявала вероятостта да извърши ново престъпление. Лаптопът му е бил иззет, нямал достъп до банкови сметки, няма данни да възпрепятства разследването чрез унищожаване на доказателства. Мярката му за неотклонение е променена в домашен арест със забрана да напуска жилището.

1 коментар

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

1 Коментар

  •  
    lora
    2018-02-27 17:28:31

    Истината е, че никакви диети не са в състояние да ми помогнат, защото когато гладувам или се ограничавам, това ме изнервя и не мога да издържа дълго време на напрежението. Откакто ползвам това, отслабвам без да забележа. Вече съм свалила 8кг, а ям всичко, което поискам и когато поискам. Наистина невероятно!http://bit.ly/2EJ30d5

Най-новото

Актуални теми

Никулден 2018

Пета седмица протести в Бургас

Четвърта седмица протести в Бургас