Бургазлията Милен, покорил наивници като красивата Мария, не се престраши да покаже лицето си, вижте как дойде в съда (ВИДЕО)

img

38-годишният бургазлия Милен Стойчев, който стана шокиращо известен преди месеци с това, че е вземал пари от наивници, които покорил като красивата Мария във фейсбук, отново не се престраши да покаже лицето си. Той влезе с покрита глава в Районния съд днес, където в момента започва заседание по гледане на мярката му за неотклонение. Преди месец той беше оставен в ареста, но сега обжалва.

Припомняме, че Милен Стойчев е привлечен като обвиняем за това, че в периода 01.12.2016 г. до 06.06.2017 г., в гр. Бургас, при условията на продължавано престъпление, при което са извършени четири деяния поотделно, с цел да набави за себе си имотна облага, представяйки се за лице от женски пол с профилно име „Мария Василева“ в социалната мрежа „Фейсбук“, посредством интернет приложението за комуникация „месинджър“. Целта на обвиняемия е била да заблуди различни лица, казвайки, че се намира в Република Гърция, където живее и работи майка й, желае да се прибере в Република България, но не разполага с парични средства за закупуване на билет, както и че телефонния й апарат бил повреден и няма пари за ремонта му. Така хората му превели пари по банкова сметка, с което им причинил имотна вреда в общ размер на 1282 лв.

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

Никулден 2018

Пета седмица протести в Бургас

Четвърта седмица протести в Бургас