Къде на майтап, къде се наистина нов вид услуга се предлага в социалната мрежа. Младеж е публикувал интересна обява в една от най-големите фейсбук групи на Бургас. А услугата в нея е „за дами в нужда” и представлява „мъж на час”. Според самата обява той е нещо средно между водопроводчик, хамал, бодигард, ел техник, супергерой и чаровния принц.

„Изгоряла ви е крушката, крановете в банята капят, искате да смените местата на мебелите у дома, имате проблеми с климатика или просто има нужда от почистване? Искате да окачите новата картина, телевизор или огледало във всекидневната или просто да боядисате стените вкъщи и много други дребни и по-крупни ремонти по бита, и не само. Имате нужда от кавалер, придружител, бодигард, шофьор за определено културно мероприятие, като театър, нощен клуб, изложение, делова среща, тийм билдинг и др. можете да се обърнете към нас! Ще се постараем да бъдем максимално полезни за вас и да удовлетворим всички ваши потребности, според нашите възможности. Мъжът на час е пунктуален, инициативен, комуникативен, галантен”, пише в обявата, като не става ясно „кои сме ние”.

Псочените цени на услугите, пък варират от 10лв. на час, в зависимост от нуждите или по-предварително договаряне на фиксирана цена за определена услуга.

Услугата не е нова за страната, но за първи път се среща в Бургас. Доколко обаче е реална не се знае, защото в обявата никъде не е посочен телефон за връзка, уеб сайт на фирма или поне фейсбук страница, където могат да се видят референции и мнения, оставени от досегашни клиенти.