Комплексен онкологичен център -Бургас ще осигури безплатни профилактични прегледи от специалист УНГ. Прегледите ще се извършват от 11.12. 2017г. до 22.12.2017г. , в кабинет УНГ на диагностично-консултативен блок в КОЦ-Бургас .

Целта им е: профилактика на рак на гърлото, болка в ухото,шум в ушите, болки в гърлото и проблеми със синусите.

Oториноларингологията е една от най-старите медицински специалности в България. Популярно название на тази специалност у нас е уши-нос-гърло (УНГ). Тя е дисциплина занимаваща се с анатомията, физиологията и заболяванията /остри и хронични/ на ушите, носа, гърлото, ларинкса и слюнчените жлези.

„Нашите лекари са обучени в медицински и хирургически умения за лечение на пациенти със заболяванията на уши, нос, гърло (УНГ), и свързаните с тях структури на главата и шията. Техните специални умения включват диагностициране и провеждане на правилно лечение на заболявания на синусите, ларинкса, устната кухина и фаринкса”, заявяват от КОЦ Бургас.

Записването за прегледите става на посочения телефон: 056/82 01 42 или на място: гр. Бургас, Поликлиника на „КОЦ-Бургас” ЕООД – Регистратура.