Подивял съсед-шофьор нападна с брадва жена в сунгурларското село Съединение, защото запълнила с камъчета локва край двора си и му пречела да минава с автомобила си. Побеснелият мъж е осъден от Карнобатския районен съд на 1 година условно лишаване от свобода, с отлагане на наказанието за срок от 3 години, на глоба 1500 лева, като трябва да заплати и 2000 лева на пострадалата жена за причинени неимуществени вреди.

Ахмед живеел срещу къщата на жената и нейното семейство. Той работел във фирма за превози, имал и личен автомобил. Тъй като пътната настилка пред домовете им била в лошо състояние, не била асфалтирана, а кална. Минаващият оттам водопровод правел локва, като за да я покрие жената нареждала малки камъчета пред входната си врата, като покривала по този начин участък от пътното платно от около 2-3 метра дължина и 0,60 м. ширина. Съседът-шофьор обаче се дразнел от тези камъчета, които му пречили да управлява нормално лекия си автомобил, като по този начин трупал негативно отношение спрямо семейството на жената.

Една вечер той употребил алкохол, като бил пиян. През това време съседката решила да отиде в обора при кравите си, за да ги обслужи, като била видяна от шофьора, който се афектирал от това, че тя пак била наредила съответния участък с камъчета пред нейния двор. Той влязъл вътре в обора, развикал се че ще я убие и я бутнал, като тя паднала на пода на обора в изпражненията на кравите. Съпругът на жената чул викове и излязъл, отишъл до обора и видял, че съседът е хванал жена му за ръката, а в другата си ръка държал тяхната брадва, която те съхранявали до вратата. Съпругът се изплашил, тръгнал да спасява жена си, като го запитал буйния съсед „какво правиш бе, моето момче“. Излязла и дъщерята в семейството, хванала подивелия мъж за ръката и изтръгнала брадвичката, като я хвърлила настрани, а след това освободила от другата му ръка и майка си. Останал с празни ръце, съседът и хванал съпругът на жената и го бутнал настрани към един стълб. Тогава дъщерята успяла да избута пияния мъж на улицата и заключила вратата и тъй като била много уплашена се обадила на тел. 112.