Народният певец Костадин Михайлов, известен в Странджа като обичаният изпълнител Динко, се нуждае от помощ за лечение на крака му. Новината съобщи лично той, притеснен, пред репортер на StrandjaNews.

Вчера той се е прибрал от София, където му е поставена диагноза- сериозна деформация на дясната тазобедрена става, която в последните два месеца го е принудила да е постоянно на скъпи обезболяващи инжекции. Оказва се, че проблемът е бил още от раждането, но в годините не се проявявал. Допреди три месеца, когато започват постепенно болките. И които непрекъснато се засилвали. „Много боли, особено вечер. Аз наистина не му обърнах внимание в момента, докато обаче нещата станаха сериозни. Лекарите в Царево ме упътиха към София, където вчера направихме пълни изследвания и рентгенова снимка. И която показа, че нещата са напреднали и единственото ми решение е подмяна на цялата става. Това ме притесни, но взех решение, че трябва да се справя. Въпреки непосилната за мен сума, която е необходима” , разказа Динко. След поставената в УМБАЛСМ “Пирогов“ диагноза, той е пренасочен в клиниката „ Скин Системс” към МБАЛ Елин Пелин, където ще бъде извършена самата операция. Ставата вече е поръчана в Германия и за времето, в което ще бъде доставена, Костадин Михайлов трябва да намери необходимите 5000 лева. Затова моли всички свои приятели, почитатели и други, които имат възможност и могат да помогнат- дори и с малки суми. Защото времето е наистина ограничено- максимум 10 дни. А и болките му с всеки изминал ден стават все по- сериозни и вече видимо се отразяват на движението му.

Костадин Михайлов е талант, който години наред прославя Странджа на чуждите и родните фолклорни сцени. Един мъж с мечти, които неотклонно следва и иска само да дарява радост и прекрасни емоции на своите почитатели. Защото това е едно от нещата, които със сигурност той заслужава. Ако средствата бъдат събрани и операцията извършена, Динко ще трябва да премине тримесечен период на възстановяване и рехабилитация.

Да помогнем!

Ето и банковата му сметка в УниКредит Булбанк , по която всеки може да дари средства според възможностите си:

BG71UNCR70001520782446

Костадин Дианов Михайлов