Български сирачета – сексуални роби в Саудитска Арабия

img

Деца- сираци от България, Румъния, Бангладеш, Шри Ланка, Филипините, Джибути, Сомалия и Нигерия са били "купени" и наети за сексуални робини в Саудитска Арабия.

Деца- сираци от България, Румъния, Бангладеш, Шри Ланка, Филипините, Джибути, Сомалия и Нигерия са били "купени" и наети за сексуални робини в Саудитска Арабия. Това твърди в интервю за френския вестник "Льо Монд" саудитската принцеса Амира Бинт Ейдейн Бин Нейеф. Тя сподели, че робството в Саудитска Арабия е под различни форми, но е държано в тайна от хора от кралската фамилия.

Принцеса Амира е бивша съпруга на саудитския принц Ал-Уалид бин Талал, който наскоро беше арестуван в рамките на антикорупционна акция.

Според нея град Джеда се е превърнал в пазар за робини, където се използват непълнолетни момичета за секс партита, включващи злоупотреба с наркотици и алкохол. Информацията предава  Dnes.bg.

"Децата стават собственост на онези, които ги купуват, и нямат право да си тръгнат сами без разрешение. Дори и азиатските прислужници, които идват да работят тук, често се превръщат в робини. Младите момичета са разделени на по-малки групи и експлоатирани за неморални действия", казва принцесата.

2 коментара

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

2 Коментара

 •  
  Красимира
  2017-11-25 17:27:09

  Да горят в ада дано!Акъде е нашата мила държава?

 •  
  АТАНАС КОЧАНОВ
  2017-11-24 20:55:37

  САУДИТСКА АРАБИЯ И СЪЕДИНЕНИТЕ ЩАТИ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ПОСТАВЕНИ ПОД КОНТРОЛ!

Най-новото

Актуални теми

Млад мъж загина, падна от тераса в центъра на Бургас

Голям пожар в Айтос, гори паркинг за тирове

Полицията натръшка двама топ автокрадци в ж.к. „Изгрев”