Безплатно обучение за младежи организират във Варна. На 23 ноември /четвъртък/ от 18:30 часа в Младежки дом – Варна, зала 17 ще се проведе събитието на тема: „10-те стъпки към здравословното хранене" с лектор Валентин Грандев.

Организатор е МИКЦ „Заедно за младите” към Национално Сдружение „Младежки Глас” клон Варна.

"Бъди здрав" е чудесно пожелание, което няма особена тежест за младите, надарени естествено със здраве. За него обаче, трябва да се мисли своевременно, а не след като пострада, защото влошаването му може да попречи за осъществяването на най-добрите заложби и на най-прекрасните мечти.

Валентин Грандев е човек с изключително любопитство към света. Причинно-следствените връзки, които днес игнорираме са в основата на различния начин, по които обяснява случващото се с нас. Математика, история, изкуство и какво ли още не може да откриете в аргументите му по теми като храна, природо-съобразен начин на живот и др. Книгите му „Формулата на здравето или какво не се казва за храната“ и „Кака да отгледаш вегетарианец или здравословни принципи за всеки“ са изпълнени с неочаквани доказателства и конкретни напътствия за постигане на трайна промяна по пътя към здравословното.

Повече информация за безплатните събития можете да намерите в социалната мрежа: https://www.facebook.com/events/148259835928183/ или на официалната страница www.mg2007.bg

Проектът Младежки Информационно-Консултативен Център /МИКЦ/ - Заедно за младите в гр. Варна се ръководи от Национално Сдружение „МЛАДЕЖКИ ГЛАС“ клон Варна, финансиран по Националната програма за младежта (2016-2020) към Министерството на младежта и спорта и с подкрепата на Община Варна.