Шофьор на такси трябваше да прибере дъщеря ми от училище, като до вкъщи се стига за 15 минути. Вместо това той я завлече в циганската махала. Щях да умра, докато си видя детето. Кажете ми как да се справя с този шок?! Това заяви майката Милена Дамянова от Варна, която разказа пред БургасИНФО за ужаса, който е изпитала в рамките на 2 часа, през които не е знаела къде е дъщеря й.

Момичето е трябвало да бъде откарано на улица „Подвис“ във Варна, а вместо това таксито е заминало на адрес към улица „Пловдив“, като разликата между тях е 4 километра.

„Дъщеря ми е в 8-ми клас и днес нямаше последен час и ми се обади в последната минута. Обадих се на такси, за да отиде да я прибере. Казах адреса и детето, като се качи в колата, ми даде шофьора. Тогава аз му потвърдих адреса. До нас се стига за 15 минути, мина половин час - детето ми го нямаше, звъннах й, а телефонът даваше свободно, но никой не вдигна. Звъннах във фирмата, казах им, че ми го няма детето, а те ми отговориха, че ще засекат колата. Звъннах след 2 минути и ми казаха, че детето ми е закарано до циганската махала. Тя е казала: „не тук“, а той й отговорил: „добре, качи се да те закарам“, но тя е избягала от страх. Телефонът останал у него. Звъннах веднага в полицията, отцепиха района и след час и половина ми е намериха детето. Дъщеря ми отишла при таксиметрови шофьори и ги помолила да е упътят къде е ул. „Подвис“, те й казали. А това е на 4 км от нас. Тя е с пролапс на сърцето и най-малкият стрес и се отразява. Благодаря на Първо и Трето районно, че ми намериха дъщерята. Видях и онзи изрод в районното, като го задържаха и ако не бяха ме спрели - щях да го убия.Не го пожелавам на никой родител, защото за 2 часа, докато ми намерят детето 20 г от живота ми заминаха. Плача непрекъснато, без детето да ме вижда. Как кажете ми как да се справя. Щях да умра. А детето е по-силно от мен.Как да се справя с този кошмар...“, разтреперана е майката.

Милена описа таксиметровия шофьор като едър, мургав, плешив. Тя дълго ще запомни лицето му.