Собственик на хотелски стаи разлепи обява в центъра на Слънчев бряг с уникално съдържание. Той издирва мъж, с култовия прякор Бандита, който му дължал пари за наем на три стаи, които е ползвал в хотел „Кристал 2“ през изминалото лято.

„Издирва се бившият управител на хотел Кристал 2 в курорта Слънчев бряг. Моля, не се укривайте, а изплатете наема на стаите ми, които ползвахнте през сезон 2017 – стаи номер 327, 329, 331. Настояваме да ми върнете открадните от Вас чаршафии и одеяла.“, пише в обявата.

Обявата беше публикувана в социалните мрежи от Ивайло Ляхович, който е една от обществено известните фигури в Несебър. „Не знам кой е собственикът, но видях обявата, точно до хотела и е показателно докъде стигнаха хората, за да си приберат парите“, каза Ляхович пред БургасИНФО. Възможно е обаче обявата да служи по-скоро за назидание, защото на нея няма изписан телефонен номер на собственика, с който да бъде осъществена връзка, ако някой забележи въпросния бивш управител, посочен с прякора Бандита.

Снимката предизвика коментари от жители на Несебър.

„Може би трябва да направим група, в която да качваме некоректните наематели, всяко година има такива . Този изминал сезон при Вас другият при нас или друг колега , трябва да се подкрепяме и да ги гоним преди да изгорим , става все по модно да ни лъжат и обират“, коментира един от потърпевшите. Жителка на Несебър пък посочва, че скоро е имал за наемател руска гражданка, която ползвала апартамента около 3-4 месеца и в момента я е гнус да влезе там, част от обзавеждането е изпочупено, а чужденката отказала да плати щетите.