Безсмъртни зад волана: Лекар предупреди бургаски студент да не кара с капки за нос, а той се надруса с метамфетамин и амфетамин

img

Бургаски студент се качи да кара автомобила си, надрусан с амфетамин и метамфетамин, след като е бил предупреден от лекар да не шофира дори след прием на лекарства за болки в ухото. Младежът бил на преглед при специалист, когато са му били изписани капки за нос и таблетки, когато му било обяснено, че не е препоръчително да управлява кола. Още на следващата вечер обаче непокорният пациент качил на автомобила си свои приятели и се отправили за нощен купон в кв. Крайморие.

Тогава бил спрян за проверка от полицейските служители от Четвърто РУП в Бургас, на които им направило впечатление, че водачт бил със зачервени очи и се държал неадекватно. Униформените са поискали съдействие от колегите си и отвели шофьора в сградата на сектор „Пътна полиция". Там той бил изпробван за алкохол, като дрегерът отчел 0 промила, но пък проверката за упойващи и наркотични вещества обаче показа употреба на амфетамин и метамфетамин. Той е наказан с глоба от 1000 лева и лишаване от право да управлява автомобил за 8 месеца.

1 коментар

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

1 Коментар

  •  
    Mario
    2017-11-10 09:46:49

    Какво става с тази медицина.Какви са тия капки?

Най-новото

Актуални теми

Никулден 2018

Пета седмица протести в Бургас

Четвърта седмица протести в Бургас