Пети ден надежда за изчезналата Стоянка: Десетки лодки влязоха в езерото Мандра, за да търсят жената (СНИМКИ)

img

Десетки лодки влязоха в езерото Мандра, за да търсят изчезналата по време на бедствието в Черни връх Стоянка. От три места езерото е заобградено от пожарникари, полицаи и водолази, както и много доброволци.

Лодка на ИАРА, както и рибари влязоха във водата от дигата в ж.к. „Меден рудник”. В момента пожарникари и водолази пускат лодките край село Димчево, където е и екипът на БургасИНФО. На акцията присъстват отново и дъщерите на Стоянка. Сред доброволците, желаещи да участват в издирването, бе и 10-годишната Йоана от ж.к. „Меден рудник”, която дойде с баща си Николай.„Аз съм запален рибар и щом прочетох в интернет, че има нужда от помощ, веднага тръгнах насам. Дъщеря ми се разплака, че иска да дойде и да помогне и тя, не успях да й откажа”, каза Николай пред БургасИНФО.

Спсителните екипи днес имат надежда, че Стоянка може да бъде открита, макар че шансовете да е жива са минимални. Преди два дни бракониери видели тяло да плува във водата, но не се обадили на тел. 112, а коментирали сред жители на района какво са видели. Дали са изключително точно описание на дрехите на жената.


Акцията в момента започва, на място се очаква да пристигне и областният управител Вълчо Чолаков.Тема в развитие: Водна стихия в Бургаска област, бедствие в Камено

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

Никулден 2018

Пета седмица протести в Бургас

Четвърта седмица протести в Бургас