Омбудсманът търси сътрудник

img

Общественият посредник в Бургас има нужда от поне още един сътрудник-висшист със завършено образозование по специалността „Право“.

Общественият посредник в Бургас има нужда от поне още един сътрудник-висшист със завършено образозование по специалността „Право“. Това съобщи общественият посредник Тодор Стамболиев на среща с журналисти. Омбудсманът  аргументира необходимостта сд  факта, че работи в около 21 области на обществения живот и не успява във всяка от тях да бъде адекватно полезен на гражданите, защото задълженията му се увеличават, заедно с ръста на жалбите, които достигат до него.

Те са от всякакво естество – срещу държавни институции, поземлени неуредици, местни административни дирекции, мобилни оператори или различни други монополни организации. Към Стамболиев са се обръщали дори жители на други градове от Бургаска област.

На общо събрание на обществените посредници в Пловдив е станало ясно, че само той и колегите му от Шумен и Казанлък са с един асистент, при значително по-малко население там. Можете да се обръщате към него и на официалната му фейсбук страница.

 

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

Никулден 2018

Пета седмица протести в Бургас

Четвърта седмица протести в Бургас