Вижте минифермата с канабис в дневната на Димитър в бургаския ж.к. „Изгрев“, полицията издирва брат му Георги (СНИМКИ)

img

Близо килограм суха тревна маса – канабис и миниферма за отглеждане на канабисови растения са открити от служители от Пето Районно управление – Бургас при претърсване на два апартамента, разположени в бл. 186 в ж.к. „Изгрев“. Жилищата са обитавани от двамата братя – Димитър В., 43 годишен и Георги В., 37 годишен, и двамата криминално проявени, от Бургас. Те са известни в криминалните среди с прякорите Голямата и Малката Елка.

По време на акцията, за която БургасИНФО снощи съобщи (ВИЖТЕ ТЕМАТА В РАЗВИТИЕ), в единия апартамент, намиращ се на втория етаж в кооперацията и обитаван от Димитър В., са намерени и иззети множество топчета със суха зелена тревна маса – канабис, с общо тегло близо килограм. Във втория апартамент, разположен на първия етаж в сградата и обитаван от 37 годишния Георги В., е открито помещение за отглеждане на марихуана, обособено във вградената част от тераса към дневната стая.

От минифермата, оборудвана с множество лампи, барометър, термометър и вентилатор, са открити и иззети две саксии с канабисови растения с височина около 150 - 180 см. Димитър В. е задържан за срок от 24 часа, а брат му се издирва от полицейските служители. Спрямо Димитър В. е образувано бързо полицейско производство, а по втория случай – досъдебно производство.

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

Никулден 2018

Пета седмица протести в Бургас

Четвърта седмица протести в Бургас