Бурен фен на бирата заплаши с нож крупие в Сарафово, не му давал да бърка в хладилника

img

37-годишният мъж ударил служителя на игрална зала, уж на шега

Див фен на бирата извади нож и се закани на крупие в игрална зала в бургаския квартал Сарафово, защото служителят не му давал да се самообслужва като си взема пиво от хладилника. Екшънът се разиграл снощи в зала за хазартни игри, където 37-годишният посетител изпил 3-4 бири, след което от персонала отказали да го обслужват, за да не стигне до злоупотреба с алкохол.

Около 02.00 часа през нощта клиентът, който иначе работи като шофьор в Австрия, бил вече в нетрезво състояние, като сам отварял хладилника и си вземал бири. Крупието му направил забележка, което станало причина мъжът да извади нож, с който първоначално си отварял бирите, и започнал да се заканва и да го размахва към служителя. В добавка го ударил и няколко пъти отзад по главата.

На място пристигнали дежурните служители на полицията към Пето РУП в Бургас, които задържали за 24 часа погълния солидно количество бира посетител. Към предстоя му в полицията се добавя и глоба от 250 лева за дребно хулиганство, въпреки че твърдял, че просто показвал ножа, а ударите по тила били на шега.

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

19-годишната Ивета беше жестоко убита от своя приятел в Айтос

Трагедия край Атия: Шофьор с "Шевролет" уби 16-годишен ученик

Жена почина след побой в Созопол, задържан е брат й