Пожар пламна в парка в бургаския ж.к. „Изгрев“, дете запалило каравана на жените от озеленяването (СНИМКИ)

img

На място е екип на пожарната, който гаси огъня

Пожар пламна в парка на бургаския ж.к.“Изгрев“. Гори каравана, която се намира до тенис кортовете и се използва от жените, поддържащи озеленяването. По това време в района е пълно с хора. Издигат се гъсти пушеци.

Според децата, които тренират в района, техен връстник е запалил яке, от което е лумнал пожара. Всички дрехи на жените, обувки, принадлежности, е изгоряло. На земята се виждат разхвърляни овъглени продукти, очила и всевъзможни принадлежности. Жените останаха навън, като носят в себе си единствено телефоните и личните си карти.

Децата се надпреварват да дават обяснения пред дошлите на място пожарникари и полицаи. Оказа се, че в района непрекъснато има вандалски прояви. Вчера е бил счупен прозорец на караваната, а скоро е бил подпален и казан за боклуци.

2 коментара

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

2 Коментара

 •  
  Big Boy
  2017-09-09 13:04:38

  Ей няма да пишете неподготвени. Наистина имаше само една жена и тя ги хвана.Видях защото бях с кучето си на площадката и всичко се виждаше,как се изхвърляха някакви столчета,дрехи и др.Минаваха хора и никой не отиде да види защо летят дрехи и пр.Когато жената ги видя,видях как едно едро я избута от вратата и избяга,а другото ,което после се разбра,че е запалил пожара избяга през прозореца.Той казал на другите две,че я запали.За какви якета говорите-естествено че се оправдава.

 •  
  Грета Иванова
  2017-09-09 12:49:20

  Няма запалено яке. Три деца бяха в караваната.Едното е счупило единият прозорец за да влязат.Започват да изхвърлят на вън вещите.Една жена ги изненада,двете избягаха,но най-дребничкото не успя.Пожарът е умишлен на едно от децата.Нищо не са видели трениращите деца-натрупаха се и слушаха кой какво казва.Никой нямаше с изключение на жената,която помоли човек от близкото заведение да зв.на 112.

Най-новото

Актуални теми

Трагедия край Атия: Шофьор с "Шевролет" уби 16-годишен ученик

Жена почина след побой в Созопол, задържан е брат й

19-годишната Ивета беше жестоко убита от своя приятел в Айтос