Бащата на убитата бургаска ученичка Никол след разпит в Пловдив: Отпада версията за наргилето

img

Отпада версията, че скандал за пушене на наргиле е станал причина за убийството на 11-годишната Никол в Бургас. Това заяви пред камерата на TrafficNews.bg бащата на момичето Любомир Йончев. Мъжът два поредни дни беше викан на разпит в едно от полицейските управления в Пловдив. При пловдивските полицаи той прекара часове, а днес заминава за Великобритания, където живее.

Йончев обясни, че отпада версията, че между Никол и 15-годишния Иван, задържан за убийството, е избухнал скандал заради това дали да пушат наргиле. Полицията продължава да работи по други версии, но за момента те са следствена тайна. Търси се мотивът за убийството.

Бащата на момичето отново определи случилото се като „планирано убийство”. Според него Иван трябва да бъде съден като пълнолетен. „Щом можеш да убиваш, значи можеш да бъдеш съден като нормален човек, голям човек”, коментира Йончев. Той заяви, че ще заведе и граждански иск за убийството на дъщеря си. Смята, че на 15-годишният Иван ще бъде повдигнато обвинение заради намереното негово ДНК по вещи на момичето.

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

19-годишната Ивета беше жестоко убита от своя приятел в Айтос

Трагедия край Атия: Шофьор с "Шевролет" уби 16-годишен ученик

Жена почина след побой в Созопол, задържан е брат й