Няма ли край кошмарът на Околовръстното в Камено? Тир потъна в ямите

img
Околовръстното шосе е голямата болка на жителите на Камено, местните жители чакат спешен ремонт. Снимка: архив

Турски камион тази вечер попадна по пътя, за който цялата община се моли да бъде ремонтиран

Турски тир потъна тази вечер в пропастите по Околовръстния път на Камено, за който местните жители водят дълга битка, за да извоюват ремонта му. Камионът е третият за тази седмица, който попада в капана на шосето. Багер, изпратен от Общината, помогна на тира да продължи пътя си, след много усилия да бъде измъкнат от ямата. „Шофьорът буквално се чудеше дали се намира в Европа“, коментираха жители на Камено, станали свидетели на инцидента. Камионът пътувал към „Лукойл“, но се озовал в дупките, които след снега са буквално зейнали като пропасти. Само преди дни в тях са попаднали и двама македонски водачи.

Кметът на Камено Жельо Вардунски заяви, че в момента по шосето е невъзможно да се шофира. „Трябва спешен частичен ремонт, а след това и основен“, каза Вардунски пред БургасИНФО. Той е получил уверения, че парите за ремонт ще бъдат осигурени и се надявам бързо да започне изпълнението му.

За този път, който е държавен, местните жители протестираха през миналото лято, като затвориха другото шосе, което минава през града и води към Южното Черноморие, като получиха и пълната подкрепа от кмета Вардунски. От АПИ уверяваха, че има заделени пари за ремонт за тази година, който обаче все още не се знае кога ще започне.

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

Мъж по памперс избяга от реанимацията в УМБАЛ Бургас

Битката на Жана за 11 годишния Борислав

Трагедия на Моста в Бургас