Парите, необходими за лечението на 3-годишния Валентин, болен от левкемия, вече са събрани. Точно един месец бе необходим на всички, които трогнати от съдбата на Валката, се включиха в множеството благотворителни инициативи, да съберат сумата. Това бе оповестено днес в страницата на кампанията, в която се включиха и много бургазлии. Валентин и семейството му очакват да заминат за Германия до няколко дни

Бургазлии, искате да ли да помогнете на малкия Валентин? Елате на благотворителен базар

Припомняме, че на Валентин Зашев му е поставена една от най-тежките диагнози - Остра Б клетъчна лимфобластна левкемия. Жени от цялата страна се организираха, за да помогнат за събирането на огромната сума, като провеждаха търгове по градове и в социалната мрежа, а събраните средства бяха превеждани по сметката за лечението на детето.

До момента точната сума в сметката на малкия герой е 523 377,95 лв. Цялата сума, която е необходима за лечението е 600 000 лева, но се очаква в следващите няколко дни парите да бъдат набавени от кутиите с дарения, които са поставени в множество градове в страната.

Бургаски майки в акция за живота на малкия Валентин. Помогнете и вие!

Приятели, още веднъж искаме да Ви помолим всеки, който е поставил кутия за дарения, да я отвори и да внесе сумата по дарителската сметка на Валентин, тъй като кампанията е към края си, благодарение на всички Вас, всички които застанахте зад Валентин и семейството му!!! Вие сте доказателство,че доброто е сред нас и във всеки от нас“, пишат организаторите на кампанията, но напомнят, че дарителската сметка ще остане отворена, до достигане на необходимата сума, а ако даренията надхвърлят таргета, разликата в сумата ще бъде дарена на друга кампания за болно дете.