Кметът на Камено Жельо Вардунски връчи приз "Общински дарител"

img

"Изграждането на новите съоръжения преобрази облика на три квартала в града, донесе детска глъч в села, в които от години не бяха правени инвестиции“ - изтъкна в своето слово г-н Вардунски

По предложение на Община Камено в проведения Конкурс на Националното сдружение на общините в Република България, „ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас“ АД е удостоено с Почетна грамота и плакет „Общински дарител“. Дружеството е отличено за финансовото подпомагане изграждането на 5 модерни европейски детски площадки и градски парк в град Камено, селата Винарско и Черни връх.

На 8 ноември 2016 г. в тържествена обстановка кметът на гр. Камено Жельо Вардунски връчи приза на новия Председател на Управителния съвет на „ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас“ АД Ильшат Миргазиянович Шарафутдинов.

Няма по-голямо щастие да дариш усмивка на най-малките, нашето бъдеще! Изграждането на новите съоръжения преобрази облика на три квартала в града, донесе детска глъч в села, в които от години не бяха правени инвестиции“ - изтъкна в своето слово г-н Вардунски.

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

Убийство в Карнобат

Никулден 2020

Пациент с КОВИД скочи от УМБАЛ-Бургас