След дълго безвремие: Часовникът – символ на Камено тръгва, БСП опита да го спре

img

Години наред часът в Камено показваше 14:50, най-после местните жители ще влязат в час

Община Камено влиза в час след дълги години безвремие, тъй като символът – часовникът на сградата на Общината, беше спрял на 14:50ч. През мандата на предходния кмет Стефан Бонев, никой не обръщаше внимание, че стрелките отдавна за застопорени. Общинският съвет днес взе решение да бъдат заделени 6000 лева за закупуването на нов часовник, за да може най-после общината да има работещ символ.

„Оказа се, че за ремонта на стария са необходими около 3000 лв., ще бъде нужна и всекидневна поддръжка, така че по-добре е да закупим нов”, мотивира се настоящият кмет на Камено Жельо Вардунски.

Общинският съветник от БСП д-р Димитрова се опита да влезе в спор, че тези пари можело да бъдат дадени за по-приоритетни цели в село Черни връх.

„Недейте да вървите по тази струна. За Черни връх отпускаме достатъчно средства, каквито ще има и занапред. Идва Нова година, нека най-после жителите на Камено да я посрещнат със звъна на часовника. Това е символ, а сградата на общината е нашето лице, нека най-после времето в Камено не бъде спряло”, каза кметът Вардунски.

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

Убийство в Карнобат

Никулден 2020

Пациент с КОВИД скочи от УМБАЛ-Бургас