Щастливият победител в томболата на „Кроношпан” , който спечели нова детска площадка, тази година е детска ЦДГ „Синчец” от квартал Банево.

Името на учебното заведение беше изтеглено от прозрачната урна от малката Зори, която беше едно от стотиците деца, уважили заедно със своите родители Деня на отворените врати на компанията.

По традиция „Кроношпан” подарява детска площадка чрез случаен избор на победителя. Тази година беше дарена осмата детска площадка.

Стотици бургазлии се присъединиха към празника на „Кроношпан” и станаха част от тържеството.

И тази година най-голямо стълпотворение се събра пред влакчето, което развеждаше своите пътници из производствената база на фирмата. Нито едно място не остана празно във всичките вагони часове наред.

За малките гости домакините предоставиха отделни игрални центрове, където момчета и момичета на различни възрасти показваха разностранните си таланти.

С малки изключения всички деца се включиха в „Кроно пътешествието”, по време на което се запознаха с любопитни данни за всичките 22 страни, в които „Кроношпан” има свои заводи.

Кулминацията на празника настъпи , когато управителят на компанията Радова Цаха обяви имената на победителите в томболата с помощта на малки асистенти.

Освен щастливците от детска градина „Синчец” втора и трета награда получиха детските градини „Слънце” и „Веселушко”. Те ще получат от своите приятели от Кроношпан ламиниран паркет и ПЗЧ плоскости, които ще използват за обновяване на настилките в избрани от тях помещения.