ОДМВР – Бургас съобщава, че е обявен прием на курсанти, студенти и докторанти в Академия на МВР за учебната 2016/ 2017 година.

Кандидатите за курсанти редовно обучение, живущи на територията, обслужвана от Областна дирекция на МВР – Бургас по специалностите: Противодействие на престъпността и опазване на обществения ред и Пожарна и аварийна безопасност, следва да подават документи по образец в ОДМВР – Бургас на адрес: гр. Бургас, ул. „ Христо Ботев” № 46, в срок от 18.04.2016г. до 03.06.2016г. всеки работен ден от 15:30 ч.до 17:30 часа. Образци на документи се получават от дежурния постови полицай.

Кандидатите за курсанти (редовно обучение), живущи на територията, обслужвана от Областна дирекция на МВР – Бургас за специалността „Гранична полиция”, следва да подават документи по образец в РДГП – Бургас на адрес: гр. Бургас, ул. „ Цар Асен I” № 4 .

В случай, че кандидатите решат паралелно да кандидатстват по специалност „Гранична полиция” и по една или повече от другите специалности, подготвят два комплекта документи,които съответно подават на двете различни места в указаните срокове, разясняват от МВР.

За допълнителна информация сайта на Академия на МВР или на тел. 056 856 812.