Волейболен клуб „Бургос Волей“ отпразнува третия си рожден ден с грандиозен спектакъл в зала „Никола Станчев“. Целта на събитието бе да се представи селекцията за предстоящия сезон. Направена бе и равносметка на изминалите два, през които клубът постигна успехи на национално ниво.

Празникът започна с кратка история на „Бургос Волей“ и трудностите, през които са преминали петимата основатели и настоящи треньори. След това бяха представени всички над 70 деца, обучаващи се в клубната школа. Черешката на тортата бе отборът на момчетата, които през изминалата година спечелиха сребърен медал на Държавно първенство.

Благодарение на основателите и приятелите на клуба, всички деца получиха подаръци, тренировъчни сакове, бутилки за вода, чорапи, календари и волейболни топки.

След официалната част зрителите станаха свидетели на атрактивни срещи, като преди началото на първия мач се появиха мажоретките на Търговската гимназия, които вдигнаха настроението по трибуните.

От клуба си пожелават здраве и успехи на терена и извън него, както и все повече хора, които да подкрепят тяхната кауза.