КОД Бургас посрещна Димитър Николов в дома на демокрацията в морския град на ул. „Богориди” 34. От Консервативно обединение на десницата участват на местните избори с листа за общински съветници и подкрепят Николов за нов кметски мандат.

„Тук е домът на демокрацията. Оттук започват демократичните промени в Бургас и точно тук преди 16 години подкрепихме един достоен човек за кмет на Бургас, който в продължение на 4 мандата води успешна дясна политика за развитие на града. Затова и на настоящите избори от „Богориди” 34 заставаме зад г-н Николов”, каза Станимир Апостолов – водач на листата на КОД Бургас и председател на местната структура на партията.

По време на срещата Димитър Николов запозна кандидатите за съветници с програмата си за успешен Бургас в следващите години.

„Приятно ми е да съм сред Вас, тук винаги се чувствам изключително комфортно. Според мен най-разумният избор за истинските дясномислещи хора е Вашата листа. Водачът е силен, проверен е в битки!”, заяви Николов.

От КОД Бургас са една от малкото политически сили, които се явяват с пълна листа от 51 кандидати за общински съветници. Сред тях има финансисти, лекари, хора от спортните и културните среди, архитекти, инженери, предприемачи, представители на дребния и среден бизнес и не на последно място хора в неравностойно положение. Те присъстваха на снощната среща и коментираха програмата за развитие на града.

„Основен акцент е изграждането на студентски град. В него ще има поне 3 сгради за общежитие, два корпуса за учебни зали и лаборатории, защото имаме 4 университета. Някои от тях имат крещяща нужда от място за общежитие и зали за обучение. Надявам се в следващите години в Бургас да успеем да регистрираме още един филиал, а при добро стечение на обстоятелствата – два”, каза Димитър Николов. Той представи в детайли програмата си, която бе посрещната изключително добре.