Продължават ремонтните дейности по обновяване на тротоарите и полагане на нова настилка на ул. „Шейново“, като от 04.09.23г. /понеделник/ се затваря за движение на превозни средства участъкът от ул. „Княз Борис“ до ул. „Г.С. Раковски“. За целта се въвежда временна организация на движение, която ще продължи до 15.09.2023г., съобщават от Община Бургас.

Във връзка с ремонтно-възстановителни дейности на асфалтовото покритие на ул. „Сливница“, се въвежда временна организация на движението, като се затваря за движение участъкът между ул. „Шейново“ и ул. „Христо Ботев“. Ремонтните дейности ще започнат на 04.09 /понеделник/ и ще продължат два дни. От Община Бургас се извиняват за причиненото временно неудобство и препоръчва на водачите на моторни превозни средства да спазват въведената временна организация на движение и да използват обходни маршрути.

Заради реконструкция на ВиК мрежата на град Бургас, от 10:30 часа на 04.09.2023 г. – понеделник, до 08.09.2023 г. ще се затвори за движението на ППС част от ул. „Манастирска“ и перпендикулярна на нея улица, източно от кръстовището с ул. „Кипарис“ в кв. „Сарафово“, за което ще се въведе временна организация на движението.