Още в третия кръг от Супер Волей е мегадербито между отборите на "Дея Спорт" и шампиона "Хебър". Двубоят е на 30 октомври, неделя, от 18:00 часа в зала "Младост".

Входът за зрителите ще е безплатен. Има и допълнителни бонуси под формата на награди за най-активните и верни привърженици на бургаския волейбол, осигурени от ръководството на "Дея Спорт".

Някой от зрителите ще си тръгне за в къщи след мача с аудио система SONY CMT-SBT20. Друг ще спечели 2 броя Bluetooth колонки. И това не е всичко! Двама щастливци ще грабнат маркови тениски, разписани от волейболистите на "Дея Спорт". 3 торти с логото на "Дея" ще подсладят живота на най-активните фенски агитки.

От бургаския клуб напомнят за своя вайбър канал, който стартира при историческия успех над многократния шампион на Испания "Лас Палмас" от европейския клубен турнир "Чалъндж къп" в пълната зала "Младост".

Регистрацията гарантира участие и шанс за спечелване на награди, уточняват от "Дея Спорт", и напомнят, че във фейсбук страницата на клуба могат да открият актуална информация, която да задоволи в максимална степен привържениците на бургаския волейбол и респективно на отбора.

"Открихме сезона официално срещу "Лас Палмас" при пълна зала с 1500 ентусиазирани зрители. Зарадвахме ги! Вярвам, че ще ни подкрепят и срещу хегемона в последните години у нас "Хебър", а и през целия сезон в Супер Волей и в евротурнирите", заяви президентът и собственик на "Дея Спорт" д-р Александър Маджуров.

На полето в неделя в зала "Младост" ще се изправи цвета на родния волейбол в момента в родния шампионат. Георги и Валентин Братоеви, Николай Учиков, Стефано Патриарка, Стефан Чавдаров, Тодор Вълчев, Мартин Иванов, Самуил Вълчинов и съотборниците им от бургаския тим ще имат за съперник "Хебър" с Тодор Алексиев, Виктор Йосифов, Ники Николов, Якопо Масари, Теодор Салпаров, Симон Хирш, Александър Туш, Добромир Димитров в състава си.

Тези имена са предпоставка за качествен и зрелищен волейбол от най-висока класа, на който ще станем свидетели в неделя в зала "Младост". Началото е в 18:00 часа.