Престижното първо място в Републиканския преглед по стрелба с пистолет за служители на МВР, проведен преди броени дни във Варна, завоюва бургаския отбор „мъже”, ръководен от полицейски инспектор Стоян Тончев от сектор „Пътна полиция” при ОДМВР – Бургас. Отборът, в която са включени и полицейски инспектор Георги Проданов към Второ РУ Бургас и старши тактически полицай при сектор „Специални тактически действия” при ОДМВР - Бургас – Тодор Бойнов, влезе в жестока конкуренция с мъжките отбори на ОДМВР - Силистра и Академия на МВР, които успя да победи и остави съответно на втора и трета позиция в класирането.

Обновеният бургаски женски отбор, трениращ заедно от няколко седмици, се представи достойно въпреки, че остана извън призовата тройка. В състава му влизат: полицай Жанета Камбурова от Пето РУ - Бургас и старши полицай Мима Михайлова от РУ – Приморско, които са си поставили амбициозната задача за победа в следващото спортно състезание.

В Републиканския преглед по стрелба с пистолет за служители на МВР се включиха 23 полицейски отбора от цялата страна. Мъжките екипи бяха от по трима служители, докато дамските имаха по две представителки. Състезанието се проведе в три части : отборно класиране, квалификация за финал и финал индивидуално класиране.