Т MARKET отвори врати в Слънчев бряг, като така обектите на хранителната верига вече са 105 и покриват 58 гpaда в цялата страна.

Новите магазини ще работят за клиенти от 08:00-22:00 часа. Те ще предложат подбрани традиционни български ястия и продукти на грил, а хлебният бар - широк асортимент от тестени изделия, изпечени на място. Клиентите ще могат да се възползват и от богат избор на прясно месо, плодове и зеленчуци, готови свежи салати, сладкарски щанд и сектор с нехранителни продукти.

Освен от множеството ежеседмични ценови намаления на стоки, клиентите ще имат възможност да правят още повече изгодни покупки чрез лоялната програма на T MARKET с карта „благодаря“.

„Нашата цел е новите обекти да се докажат като предпочитано място за пазаруване, както на гражданите във Варна и к.к. Слънчев бряг, така и на всички туристи, които ги посещават!“, заяви Петър Павлов, генерален директор на търговска верига T MARKET.

T MARKET: T MARKET е част от литовската MAXIMA GRUPE, която е лидер в търговията с бързооборотни стоки в Прибалтика. Присъства на българския пазар от 2005 г., като за 17 години успя да се превърне в една от водещите вериги за хранителни стоки в България. Всяка година мрежата от магазини на компанията интензивно се разраства. Към момента за компанията осигурява препитание на над 2 300 служители, превръщайки T MARKET в един от големите работодатели в България.