Започват кастингите за конкурса Кралица на Бургас 2022 г

Конкурсът за красота Кралица на Бургас 2022 г ще се проведе на 11 юни в Летния театър на Бургас. Право на участие в него имат всички момичета от морския град и региона, които са навършили 16-годишна възраст, информират организаторите.

Кастингите за конкурса започват от днес и ще продължат до средата на месец май. Момичетата, които имат желание да се впуснат в това предизвикателство, могат да заявят кандидатурата си чрез страницата на конкурса във фейсбук „Кралица на Бургас“. Кандидатките за титлата трябва да изпратят кратка информация за себе си, снимки в цял ръст и в близък план, своите мерки, както и телефон за обратна връзка.

Допуснатите до участие претендентки за титлата ще бъдат поканени на финален кастинг и ще бъдат запознати с правилата за участие, както и етапите и кампаниите, през които ще премине конкурсът. Носителката на титлата "Кралица на Бургас 2022" ще представи морския град на
националния конкурс за красота "Мис България 2022" , който ще се проведе през есента в столицата. Партньор на конкурса "Кралица на Бургас 2022" е Община Бургас. Конкурсът за красота "Кралица на Бургас 2022" се провежда вече за десета, поредна година. През годините носителките на титлата са печелили редица призови места в различни конкурси за красота и са имали възможност да представят морския град и на международната сцена. Организаторите на бляскавото мероприятие са подготвили невероятна програма. Събитието ще се проведе при вход свободен в Летния театър и всички жители и гости на морския град могат да станат част от избора на новата кралица на Бургас.