Общинският съветник от опозицията в Царево Емил Пейчев беше сред учредителите на партия „Продължаваме промяната“, създадена от сегашния премиер Кирил Петков и финансовия министър Асен Василев. Пейчев на последните избори беше кандидат за депутат от зараждащата се формация, като се превърна и в едно от първите й лица в Бургаска област. „Мнозина от вас ме питаха защо съм станал един от учредителите на най-младата българска партия „Продължаваме Промяната“. Отговорът е много лесен. Защото вярвам, че България се нуждае от промяна и искам да участвам в нея, каквото и да ми струва това. Защото искам тук да има бъдеще за децата ми и те да имат причини след време да останат в България.

Защото хората в „Продължаваме Промяната“ абсолютно вярват в това, че нашата страна може да се състезава с най-добрите по света, а не да козирува тъпо, ухилено и мълчаливо в Брюксел.“, обяви Пейчев.

Според него в новата партия всеки може да си каже свободно мнението, дори то да е различно от това на ръководството.

„Защото хората от „Продължаваме Промяната“ не се страхуват да запретнат ръкави и да измъкнат страната ни от блатото, в което я захвърлиха крадливите типове от ГЕРБ и техните лакеи.

Защото прекалено много обичаме България, за да я оставим в крадливите ръце на някаква партийна шайка, която ползва държавната хазна като лична.

Защото е дошло време за справедливост и трябва да сложим край на безобразията.

Защото настъпва ден, в който трябва да победим страховете си и да се изправим срещу престъпната клика, която направи държавата ни най-бедна в ЕС.

Защото се надяваме, че българите не са загубили надеждата си и ще се обединят около една кауза, а тя е да променим така България, че децата ни да се гордеят с родината си.

Царево, Бургас, Бургаска област, България имат нужда от промяна.“, смята Пейчев.