Кметът Димитър Николов откри учебната година в „Горно Езерово”, за първи път школото има осмокласници (СНИМКИ)

img

„Тази година избрах да открия учебната година в училище „Васил Левски“ в квартал “Горно Езерово”, в което учат над 440 деца. То освен, че е основно ремонтирано, от тази учебна година осъществи прием след завършен VII клас. Това ще позволи децата да придобият професионална квалификация. ”, заяви кметът Димитър Николов навръх 15-и септември.

„Учителите тук полагат много усилия освен да предават знания, да създават у децата основни навици и отношение към училището”, допълва кметът.

Той пожела на всички ученици от община Бургас да бъдат здрави.

Тази учебна година учениците са с 200 повече от миналата. 24 000 деца ще учат в бургаските училища, от които 2050 първокласници!

„На всички бургаски учители пожелавам успех, с вдъхновение да предават знания на децата и да се радват на уважение и от учениците, и от родителите!

На родителите- да подкрепят децата си и да им помагат да вървят гордо и уверено по пътя на образованието! На учениците желая да използвате пълноценно това безценно време, да имат любопитство към света, да създадат добри приятелства и да придобиват знания с лекота! Успешна учебна година на всички!”, каза кметът Николов.
Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

Автокасапница в Айтос

Трагедията на пътя край Созопол

Масово плажуване до сарая в парк "Росенец"