Ужас в руенското село Вишна: Загиналият мъж най-вероятно е Юмер, роднините му си идват от Франция

img

Ужасът в руенското село Вишна расте, след като тази вечер по неофициални източници местните хора са получили информация, че единственият загинал мъж след зверската катастрофа на АМ „Тракия“, е именно 46-годишният Юмер Юмер. Роднините му вече се готвят да пътуват от Франция за България по срешност, заради жестоката трагедия.

Към този момент все още официална информация няма, а семейството му е в района на Ихтиман на път за София, каза кметът на селото Мехмед Исмаил. Часове наред кметове на населени места, както и кметът на Община Руен Исмаил Осман се опитват да получат информация за човека, тръгнал тази сутрин от селото, качил се на автобуса-ковчег от Айтос и пътувал към София.

Припомняме, че мъжът е баща на две деца, дошъл си в началото на година при семейството си след гурбет в чужбина. Днес сутринта тръгнал към София, откъдето трябвало да отпътува за Франция.
Цял следобед всички местни институции се мъчат да разберат състоянието на човека, но не успяват. От дежурните телефони, обявени от МВР,  им заявили, че информация ще има утре сутринта.

В Айтос също чакат данни има ли пострадали хора. От града са се качили 8 души. От там именно е тръгнал и Юмер Юмер.

Още веднъж съобщаваме, че 7 пътници са тръгнали от Бургас, 8 - от Айтос, 2-ма от Карнобат, 5-ма от Сливен, 1 от Пазарджик, 18- от Стара Загора.

Загиналите хора са 5  жени и един мъж. Министерството на здравеопазването обяви списък с пострадалите и настанени по болници хора, те са изписани с инициали, но всеки може да припознае свой близък.

Тема в развитие: Жестока катастрофа с автобус от Бургас за София, има жертви и ранени

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

Мащабно издирване, 2-годишно дете изчезна в Равнец

Никулден 2018

Пета седмица протести в Бургас