Поморие посрещна с щурвал за успешно управление вицеадмирал Пламен Манушев (СНИМКИ)

img

“Тези избори могат да бъдат исторически – да имаме първия президент – жена, и това да е Цецка Цачева”, каза кандидатът за вицепрезидент пред местните жители

Поморие посрещна кандидатът за вицепрезидент вицеадмирал Пламен Манушев и председателя на националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов с пожелание за успех на изборите и запазване стабилността на страната. С това беше поставено началото на днешната предизборна обиколка на кандидат-президентската двойка на партията.

В Поморие вицеадмирал Пламен Манушев беше псорещнат от кмета Иван Алексиев, който му предаде като подарък за Цецка Цачева икона на поковителя на града Св. Георги. Общинските съветници на ГЕРБ, пък връчиха на Манушев щурвал, с пожелание за успешно управление и попътен вятър. В Поморие бяха и евродепутатът Мария Габриел, бургаските депутати Диана Йорданова, Румен Желев, Иван Вълков, Семир Абу Мелих, Димитър Бойчев, който е и областен лидер на ГЕРБ.

„Силни сме, когато сме единни! Трябва да запазим стабилността на страната. Тези избори могат да бъдат исторически и да изберем първия президент – жена на България, и това на бъде Цецка Цачева”, каза пред поморийци Пламен Манушев.

Още за посещението му, очаквайте в BurgasINFO.

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

0 Коментар

Най-новото

Актуални теми

Масово плажуване до сарая в парк "Росенец"

Мъж по памперс избяга от реанимацията в УМБАЛ Бургас

Битката на Жана за 11 годишния Борислав