“В момента държавата печели от две неща - от ток и от оръжие, което през посредници се изнася за Украйна. Гледам протести - контрабанда, зърно, разграден двор. Какъв Шенген? Първото правило за еврозоната е инфлацията, Асен Василев я пусна, отиде в небето”, обяви в Пазарджик лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

“Истински съм натъжен, защото двегодишният лош сън не се оправя само като си измиеш очите. Виждам платените им икономисти, които се опитват да ни убедят, че всичко е наред”, заяви Борисов. Той каза, че “в момента всички колелца на държавата са или клеясали, или спрели”.

“Над 15 милиарда отива дупката в бюджета. Разединен народ, мразещи се хора, никаква политическа класа”, заяви лидерът на ГЕРБ.

“Ние ще победим и то с много. Не вярвайте на социолозите. В Пазарджишка област ще сме с 15% преднина”, обяви водачът на листата за Пазарджик Екатерина Захариева.

“Хората, когато чуят Промяна, знаят, че е за лошо. Тия момчета направиха така, че да те е срам да си завършил Харвард.”

Това каза пред събралото се множество кметът на Пазарджик Тодор Попов и допълни: “Те не са боядисали една пешеходна пътека, а ние чакаме пътища да правят.”