Бургас тупти с ритъма на младите. Доказа го фестивалът Teen Boom Fest, който бе открит днес на Морска гара Бургас при голям успех. Събитието за инфлуенсъри, тиктокъри и млади изпълнители продължава и в събота. Входът е свободен.

Феновете буквално пощуряха по двете лъчезарни близначки и звезди в tik tok Сузи и Рени, както и по Жокера, чието магично шоу накара всички да онемеят. Черешката на тортата беше Дара, която бе една от звездите в големия концерт. В него се включиха още е Митко Петров, Ева Пармакова, Venzy, EVA, Торино и Пашата.

Овации обра и водещият ARTi, който се изяви и в по-познатото си амплоа на изпълнител. Неговата любима Кристина Дончева също излезе на сцената. Сред участниците бяха още Ива Крумова и Радостин Кузманов.

По-рано награди получиха и най-добрите в tik tok предизвикателството на феста. Те бяха връчени от зам.-кмета в община Бургас г-жа Йорданка Ананиева и световния рекордьор плувецът Цанко Цанков.

Teen Boom Fest продължава и утре, а атмосферата във фестивалното градче е уникална. Феновете на комиксите и супергероите могат да се сдобият с невероятни сувенири със своя любимец на щанд номер 2.

Хубавата новина за всички посетители е, че колкото и клипчета да качат в tik tok, батерията на смартфона им им няма как да падне, защото на събитието са и Smart Box. Мобилните зареждащи станции са голямо удобство.

В зоната за храни и напитки е пиршество за сетивата – очакват Ви най-вкусните сандвичи, странджанки и хамбургери на Бургас. Любимите чайове на деца от целия свят също гостуват. Разбира се има и джелато и вкусни десерти.

Входът за Teen Boom Fest е свободен, затова не се колебайте да го посетите.