Щедра доза хумор ще ни поднесе този петък с постановката “Дядо Коледа е боклук” продуцентска къща “Ажур Пико“. Премиерата на бургаска сцена ще бъде в НХК.

Режисьор на продукцията е Емил Марков. В главните роли влизат Албена Михова, Албена Павлова, Александър Дойнов, Веселин Плачков, Иван Радоев, Ненчо Илчев.

”Дядо Коледа е боклук” разказва за група хора “на ръба на нервна криза”, които се опитват да помагат на самотници чрез своето дружество “Отчаяние и приятелство”. В коледната нощ то става убежище и място за комични и драматични срещи и неразбории на най-невероятни образи.

В тази комедия всичко е толкова вихрено заплетено, смешно и тъжно едновременно, че изненадите падат като от небето и нищо не е такова, каквото изглежда. Никой няма право да съди никого.
Няма личност без грехове. Нашите герои са изтъкани от невероятни слабости, но нямат вина за това, защото са без опора в реалността. И тъкмо в това е голямата им трагедия.

Постановката гостува в Бургас по покана на Маруся Русева и “Арт Ателие”. Билетите са в продажба на касата на НХК. За резервации и повече информация - тел.: 0894/898-098.

Жозиан Баласко е добре позната на публиката с пиесите си “Омайна нощ”, “Бившата жена на моя живот”, “Вик за любов”, които се играят при пълни салони от много години. “Дядо Коледа е боклук”, със своите трагикомични сцени и нестандартни образи със сигурност ще се присъедини към тези театрални хитове.