Група млади хора зарадваха спортните таланти от отбора по борба в град Средец Да подариш усмивка, да зарадваш някого, да трансформираш енергията си в нещо смислено и добро носи едно уникално усещане за щастие и надежда да не спираме да вярваме в чудеса. Това каза пред СОС Средец създателят на фейсбук страницата „Силата е в младите” Тодор Чернев. Да припомним, че той заедно с Асен Ангелов, Радка Иванова, Катина Борисова, Станислав Бъчваров и Светла Савова организираха Благотворителен коледен базар в град Средец. Каузата им беше да съберат средства и да закупят спортен екип с логото на местния спортен клуб по борба „Продан Гарджев” за всяко едно дете от отбора.

На 6-и февруари те изпълниха своята мисия и връчиха екипите на младите спортисти. Желаем много успехи и медали на талантливите деца, много признания и поводи за гордост на техния треньор Симеон Стаев. Благодарим на всички, които се включиха и подпомогнаха каузата. Огромни благодарности и на ръководството и персонала на Читалище „Пробуда 1897” град Средец, които предоставиха мястото и възможността за осъществяването на тази благородна кауза, добавиха организаторите.

Най-голям интерес сред гражданите на община Средец предизвика посещението на Whine Gogh, които дариха част от събраната сума за каузата. Ася Петрова и Таня Стоянова, предоставиха възможността на гражданите да се докоснат до нещо ново и уникално, да изпитат удоволствието да творят като истински художници.