Мъж демонстрира животинския си нагон като подгони за орален секс племенницата на жена, с която живее в бургаския ж.к. „Изгрев“. Той нападнал момичето, докато то гостувало в отсъствието на леля си. За дивия и опасен екшън става ясно от мотивите на Бургаския районен съд, който е наложил на нападателя условна присъда от 1 година и 4 месеца, с изпитателен срок от 3 години. Случаят е показателен и за реакцията на хората, които са станали свидетели на нападението и на побоя, които наблюдавали от терасите си случващото се.

Момичето отишло на гости, след като предварително уведомила леля си и мъжа й, с който тя живеела на семейни начала. Когато племенницата отишла в дома им заварила там и сестрата на чичото, която гостувала на брат си със семейния си партньор и тяхното дете. Лелята в това време не била сред тяхната компания, тъй като била на работа. Когато гостите си тръгнали момичето се заело с домакинска дейност в апартамента: започнала да разтребва и се обадила на леля си, за да ѝ поиска съвет за приготвяне на ястие. Междувременно чичото, който бил употребил значително количество алкохол, се почувствал привлечен от племенницата, въпреки че тя не му била дала поводи.

Приближил се към нея и започнал да търси физическа близост чрез погалвания по косата и по лицето, опипвания по гърдите и по краката. Тя категорично му показала, че не се интересува от интимен контакт, като се отдръпнала от него и му заявила, че действията му са проява на неуважение към нея и към леля ѝ. Напористият мъж първоначално се престорил, че се шегува. Тя продължила с разтребването из апартамента, като не му обръщала внимание. Когато отишла в кухнята обаче, той не искал да се примири с отказа ѝ, отново я последвал и я притискал към себе си и я опипвал по тялото. Момичето отново го отблъснало и тръгнало към изхода на апартамента, за да си тръгне. Подразнен от отношението ѝ, той се нахвърлил към нея с обидни и вулгарни думи и със закани. Излизайки вече извън апартамента на самото стълбище, той насилствено и с агресия се опитвал да задържи племенницата - притискал я за китките и няколко пъти я зашлевил през лицето. Тя настоятелно се съпротивлявала и противопоставяла на опитите му отново да я върне в апартамента, като отскубвайки се от него, уплашена се затичала надолу по стълбите. Нападателят също я последвал, тичайки по стълбите след нея. Докато стигне до входа на блока и докато излезе навън, въпреки виковете ѝ и молбите ѝ да престане, той не спирал да прави опити да я задържи, дърпайки я за дрехите към себе си и опитвайки се да я разсъблече. През цялото време не спирал и да я обижда и да я удря, тъй като тя продължавала да се дърпа и да се отбранява. Неудовлетворен от ситуацията и преливащ от агресия, той започнал да си смъква анцуга и бельото, подканяйки й ясно и недвусмислено да му направи орален секс. Племенницата продължила да тича и да вика за помощ, неколкократно поваляна на земята от юмруците му. Случаен минувач се загледал в двамата, но първоначално не предприел действия. В същото време оттам на път към дома си преминавал друг бургазлия, който видял, че по терасите са наизлезли и други хора, които само гледали побоя. Тогава минувачът не останал безучастен и се намесил. Приближил се и друг мъж в защита на момичето и след като хората се развикали на нападателя, той побягнал. Потърпевшата била откарана в болницата, а на място били повикани служители на Пето РУП.

Нападателят, установен по - късно от полицията, първоначално се укривал в апартамента си и не отговарял на полицаите, дошли да го търсят. Склонил да излезе едва след като лелята, с която живеел, го убедила да отвори вратата, тъй като той не отговарял и на нея. Полицаите отвели мъжа в сградата на Пето РУ на МВР - Бургас, като силно им лъхал на алкохол. След проверка с дрегер бил установено наличие на алкохол 2,38 промила.