Слънчевата двойка в журналистическите среди в Бургас – Стела Божидарова и Иван Колев, вече официално си казаха "Да" при романтична церемония и много емоции на плажа в квартал Крайморие. Те вече са семейство Колеви и събраха поздравите на близки, приятели, колеги и общественици.

Чаровната Стела, която в медийните среди е позната с невероятната си усмивка, енергията за работа и чувството за справедливост, доскоро беше най-разпознаваемото лице на сайта burgas24, а младоженецът Иван е зам. главен редактор на Флагман.бг - един от стълбовете му, журналист, на чиито умения и нюх може да се разчита безрезервно, с невероятен заряд да бъде на място и да разбере истината, каквато и да е тя.

Стела и Иван са емблематична журналистическа двойка в Бургас – горещи, чаровни, с блясък и живот в очите. Такава беше атмосферата и на плажа в Крайморие днес, където се състоя изисканата церемония, при която бяха обявени за семейство.

Въпреки прогнозите на синоптиците за облачно и дъждовно време в страната и за страшни градушки – днес те подминаха Крайморие, защото там беше слънчево и пълно с любов. Двамата младоженци с много емоции искреност си дадоха обет, на какъвто много бъдещи семейства биха могли да завидят. Защото те имат своя история, много страст, хъс, енергия и разбира се – най-вече любов.

Стопанинът на плажа в Крайморие Николай Димитров се беше погрижил по традиция за перфектното състояние на ивицата така, че дори най-взискателните дами с високи токчета да могат смело да стъпват в пясъка.

Бели гълъби, романтичнни песни и много танци поставиха началото на съвместната приказка на Стела и Иван.

Екипът на БургасИНФО от сърце им желание всеки ден да откриват заедно ново, по-голямо вълшебство от тяхната красива приказка, която започна днес и ще пишат заедно – ръка за ръка. Обичаме ви!