Очарователната усмивка на простреляната преди 2 месеца в Слънчев бряг Симона Тодорова грейна сред един от екипите в УМБАЛ-Бургас, който й даде втори живот. Момичето се върна, за да благодари на лекарите и целия медицински персонал, както БургасИНФО вече писа. Кадрите, публикувани вчера и днес, са предоставени ексклузивно на БургасИНФО с разрешението на майката и бащата на момичето. Семейството благодари на всички екипи на Реанимация, екипите на Спешно отделение и екипите на Отделението по неврохирургия, които бдяха над Симона.

На Симона й предстои още една операция и период на възстановяване. Куршумът в главата й засегна речевите центрове и тези, свързани с математиката и музиката. Макар със затруднение, Симона говори и отбелязва добър напредък. Лекарите й пожелаха скоро да се възстанови напълно.

Припомняме, че при кървавата драма 38-годишният Михаил Станчев екзекутира бизнесмена Коста Николов в луксозния му „Мерцедес” пред х-л „Сън Вилидж”, а след това простреля в главата Симона. Причина за стрелбата бе ревност от страна на Михаил.