Данъчните в акция в Бургас: Вижте кои са първите търговци, които изгоряха заради неиздаване на касови бележки (СНИМКИ)

img

Служители на Националната агенция по приходите – НАП в Бургас провеждат в момента акция сред търговски обекти в центъра на морския град. Първи изгоряха търговци на площад „Тройката“. Един от павилионите беше запечатан, тъй като търговецът си призна, че не е издал касова бележка за продажба на чорапи от 1 лев, а друг за 12 лева. Обектите няма да работят за срок от 2 седмици.

Запечатаните обекти са 6 на брой.

3 коментара

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

3 Коментара

 •  
  Dimitrova
  2018-07-06 11:35:51

  Tursyat iglata , a ne vijdat kupata !!! Da , tezi turgovci suboriha bankite i cyala Bulgariya, a Peevski, Boko, Cacata ...te sa nevinni ov4ici !!!

 •  
  Нападжия
  2018-07-05 17:05:25

  "Брависсимо",колегите от НАП- Бургас пак станаха медийни звезди! След зле режисираната вчерашна акция и показното затваряне на няколко павилиона на пл.Тройката( с участието на всички бургаски медии и строени като за снимка 20 фискални контрольора) днес никой от колегите не ми вдига телефона за да ми разкаже какво е усещането и изисква ли се голяма смелост да "удариш" беззащитни български производители с "танкове", само защото са пропуснали да чукнат касов бон за 1(лев).Държава,в която категориите за добро и зло са неразличими от обществото - рано или късно ще се самоунищожи.Колеги вие сте срам за системата! Между другото току що проверих в регистрите на Бургаския съд...заповедта ви за принудително затваряне на изложбените бунгала на пл."Троѝката" е била за пореден път отменена от съда като несъстоятелна и нарушаваща закона.В ЦУ на НАП ни писна от евтиния ви ПР.Европредседателството вече е в миналото,така че караѝте я по-кротко и не излагаѝте авторитета ни пред обществото...известни сме като новите "мутри с фискални бухалки".

 •  
  Биггер
  2018-07-04 12:31:31

  "Браво" на данъчните! Тези, които крадат милиони и източват милиарди никой не ги закача, ама за човечеца дето не маркирал за 1 лв чорапи прошка няма! Заловиха и наказаха най-големия крадец в България. Гнусна държава...

Най-новото

Актуални теми

Никулден 2018

Пета седмица протести в Бургас

Четвърта седмица протести в Бургас