Трагедията на Северния плаж е голяма: Извадиха тялото на 12-годишния Кристиян

img

Тялото на 12-годишното момче, което изчезна в 16:30ч. днес в морето, беше извадено преди минути на Северния плаж в Бургас. То е било открито на около 100 метра от мястото, откъдето го е повлякло течението, съобщават очевидци. От полицията потвърдиха за БургасИНФО, че тялото на детето е открито.

Припомняме, че двете деца – Кристиян от Бургас и Исмаил от руенското село Речица са започнали да се давят  днес следобед. Спасителят от 5-ти пост е влязъл в морето и е извадиле едното дете, когато е бил на брега, е разбрал, че всъщност във водата има още едно момче и веднага се е върнал за него, но то вече е било изчезнало. През това време на място пристигнаха майката и бащата на изчезналия Кристиян, които бяха в шок. Майката не можеше да си поеме въздух и едва се държеше на краката си. Водолази търсиха момчето повече от три часа, като на място постоянно присъстваха полиция и линейка.

 

1 коментар

Добавете коментар

Електронната Ви поща няма да бъде публикувана. Задължителните полета са маркирани с *

Откажи

1 Коментар

  •  
    Vladimir Samohodov
    2018-06-11 22:21:23

    Аз познавам това момче, то е от моето училище и ми беше добър приятел...След като разбрах тази новина бях в шок. Да почива в мир.

Най-новото

Актуални теми

БАЛОВЕ 2019

Мащабно издирване, 2-годишно дете изчезна в Равнец

Никулден 2018