Полицията издирва мъж на около 30-години, който през измиалата нощ е нахлул маскиран в игрална зала в блок 57 в бургаския ж.к. „Зорница“.

В 3,55 часа е получен сигнал за инцидента, като към мястото са се отправили екипи на служители от Пето РУП. Констатирали са, че в игралната зала влязъл около 30-годишен висок слаб мъж , който е бил облечен с черни дрехи. Той е бил маскиран, като е влязъл в словесен контакт със служителия на игралната зала. Искал е достъп до касата. Служителят е заявил , че няма ключове за нея. Въпреки това непознатият е влязъл с него в офис помещението и сам се е убедил, че касата съдържа само документи.

През това време двамата се спречкали, при което нападателят е извадил пистолет, вероятно газов, като с дръжката му е ударил в главата другия мъж. По време на удара пистолетът е гръмнал. От иззеттите камери се виждало как от дулото на оръжието излиза малко димно облаче, но пистолетът е бил насочев впосока тавана. След удара непознатият е избягъл, като успял да вземе оборотната сума от 500 лева, която била в чантичка, тип „паласка“, носена от служителя.

Иззети са записи от камерите, назначени няколко експертизи, търсят се и очевидци на инцидента.

В момента служители на Пето РУП извършват повторен оглед в игралната зала.