Бургазлията Пламен Делев, известен с благотворителните си инициативи в помощ на нуждаещи се хора и с помощта, която оказва на бездомните, издирва мъж, чието име е Иван Секулов. Причината е, че е получил информация, че Секулов, който живее на улицата, има сериозни рани по краката. Мъжът опитал да се лекува сам и те се инфектирали.

„Търся го! Получих информация от други бездомни че имал проблеми с краката в последно време, мъчил се сам да реже някакви рани и какво ли не! Последната известна локация е около Трета поликлиника. Няма лична карта, казва се Иван Секулов! Не ми се мисли, ако е в някакво състояние с рани, гной и т.н. Мисля че ситуацията налага бързи действия! Ако го видите – обадете се на тел. 0899723440!“, призовава Пламен Делев. Пред БургасИНФО той каза, че го търсил часове наред в събота, но безрезултатно, заради което тревогата му нараства.

Преди три години Пламен Делев и членове на организацията ОЗБГ отново помогнаха на Секулов, като осигуриха средства за здравните му осигуровки, настаниха го в болницата за операция и следоперативното му лечение.

Секулов живее на улицата от години, добре познат е на хората в тези среди. Ако го видите – помогнете!