Тази вечер във VIP Brother live от 20:00 часа ще станем свидетели на най-романтичния и емоционален ден в този сезон на предаването. Александра и Даниел ще преживеят своята незабравима приказна сватба, а положителните емоции ще докарат Съквартирантите до сълзи от щастие, съобщават от екипа на предаването.

Роклята на булката разбира се е шита от Мегз. Така сивият делник на българина ще започне с побългарената версия на „моята голяма луда гръцка сватба”, само че не гръцка и по телевизора.

Трябва да признаем обаче, че двамата влюбени в комбинация вдигат не само своя рейтинг, но и телевизионния.

„Вземането на най-важното решение в животите на Алекс и Дани започна с една обикновена мисия, в която те трябваше да влязат в ролите на булка и младоженец, а всички останали да помагат за подготовката на фиктивната сватба. Завладени от емоции и приятни чувства, двамата постепенно започнаха да обмислят идеята да помолят Big Brother да се венчаят наистина, а с всеки разговор помежду си, те се чувстваха все по-сигурни в желанието си да го направят. След множество перипетии, с които се сблъскаха, след взимането на това важно решение, Александра и Даниел бяха по-категорични отвсякога и дори неодобрението на родителите им не ги спря. Тази вечер ще станем свидетели на романтичната сватба на двамата влюбени. Смях, любов, сълзи от щастие, традиционни ритуали по крадене на булката, чупене на питката, първи танц и тонове положителни емоции ще съпътстват най-важния ден за Дани и Алекс, а в края на деня те ще се нарекат семейство Петканови”, съобщават от предаването.

Важното е, че любовта винаги побеждава, стига да има прошка. Честито на бъдещето семейство и дано останат такова и след края на теелвизионния сезон.